Zondag 1 juli 2018 gaan we voor de 2e keer wandelen op landgoed Groeneveld in Baarn met daarna, voor de liefhebbers, pannenkoeken eten bij pannenkoekenboerderij de Wilgenburg.
Landgoed Groeneveld is een waterrijk park wat wordt beheert door Staatsbosbeheer, waar de honden het hele jaar los mogen lopen en mogen zwemmen in de grachten.
Soms kan het er wel druk zijn en dan lopen we met de groep door naar het aangrenzende bos waar we alle ruimte hebben voor de honden en we een heerlijke wandeling kunnen maken.

We verzamelen om kwart voor 2 op de parkeerplaats van pannenkoekenboerderij de Wilgenburg.
We vertrekken om  14.00 uur met wandelen. Dit stond anders in het clublad.

Om 15.30 kunnen we aanschuiven om een lekkere pannnenkoek of iets anders te eten. Daarvoor dient u te zich bij ons aan te melden.

 Indien u niet mee gaat eten rijdt dan iets door en parkeer uw auto op de parkeerplaats aldaar.
Voor deze wandeling moet je je uiterlijk 14 dagen (dus voor 26 juni) aanmelden in verband met de reservering bij de pannenkoekenboerderij. Mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als het mooi weer is dan zitten we buiten op het terras en anders binnen op de bovenverdieping.
De honden zijn toegestaan in de pannenkoekenboerderij maar om geen overlast te veroorzaken naar andere gasten willen we jullie dringend vragen om een bench mee te nemen.

Adres: Wildenburglaan 9
3744 MK BAARN

Tot ziens!

Esther Ibba & Debby van de Mheen.