Privacy verklaring NVJRT
De Nederlandse Vereniging Jack Russell Terrier(NVJRT) is gevestigd Olde Mensink 26, 7678 CJ Geesteren, tel. 0546-868126, emailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorzitter is Mw. J.Bode-van de Meeberg en secretaris Mw.T.Kienhuis zijn, namens het bestuur, verantwoordelijk voor de bescherming van de persoonsgegevens, die wij ten behoeve van de NVJRT verwerken
De NVJRT verwerkt uw persoonsgegevens, doordat uw gebruik maakt als lid van onze diensten, doordat u informatie opvraagt en/of u zelf uw persoonsgegevens aan ons verstrekt. Persoonsgegevens die wij verwerken zijn; naam, adres, telefoonnummer en emailadres.
Uw persoonsgegevens kunnen worden gebruikt voor; ledenlijst, verzendlijst clubblad, afhandeling van uw vragen, afhandeling van uw betaling en inschrijvingen voor activiteiten.
Uw persoonsgegevens worden beschikbaar gesteld aan de Raad van Beheer(statutaire verplichting)

Persoonsgegevens blijven tijdens en 5 jaar na het beëindigen van het lidmaatschap zorgvuldig bewaard. U heeft het recht uw persoonsgegevens in te zien. Daartoe kunt u een verzoek indienen bij het secretariaat mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.