Strandwandeling  14 oktober 

 

Heerlijk, wie gaat er mee naar zee? Het is een van onze populairste wandelingen. We wandelen weer vanaf de Langermederslag. Dit strand ligt tussen Noordwijk en Zandvoort, afgezonderd van de drukke boulevards van Noordwijk, ten zuiden van De Amsterdamse Waterleidingduinen. Een prachtig natuurgebied waar helaas niet met honden gewandeld mag worden.

 

Aan de Langevelderslag mogen van 1 september  tot 1 april de honden wel heerlijk loslopen. In het voorjaar en zomer is er een aanlijnplicht en een opruimplicht voor de hondenpoep. Overigens is er, als je een stukje verder loopt (tot voorbij strandpaal 73), een soort "regel vrije zone". Hier mogen honden het hele jaar loslopen.

 

Er is voldoende parkeergelegenheid op het parkeerterrein of in de parkeerlus aan het einde van de weg. Let op; de smalle toegangsweg door de duinen is circa 2 kilometer, dus rijdt rustig door en denk niet dat er niks meer komt, al lijkt dit misschien wel zo.

 

We spreken af om 13.00 u voor het gezellige Strandrestaurant Nederzandt.  Om 13.15 starten we.

Vooraf en na afloop kunnen we hier lekker een genieten van een hapje of een drankje, ook  onze viervoeters zijn van harte welkom bij het strandrestaurant aan de       Langevelderslag 52-54,

                                                               2204 AH Noordwijk.

Het restaurant ligt aan je rechterhand langs het weggetje naar het strand, Let op dat je dus niet recht doorloopt naar het strand!

Aanmelden niet nodig voor beide wandelingen. Ook introducees zijn welkom.