De NVJRT verzorgt jachttrainingen gericht op de aanleg van de Jack Russell Terriër, in het centraal gelegen Putten. Het trainingsniveau wordt zoveel mogelijk aangepast aan het niveau van hond en voorjager.

We oefenen in groepjes o.a. gehoorzaamheid, apport, het uitwerken van een sleepspoor, 'onderlopen" van de vossenbouw. Samen bezig zijn met uw hond zorgt voor een goede band van hond en baas en we ervaren steeds een gezellige sfeer onder de deelnemers. Instromers en pups zijn welkom.

Wanneer u en uw hond de basisgehoorzaamheid onder de knie hebben zo als zit, af, en volgen kunt u mee doen! Kom mee een keer vrijblijvend kijken. De trainingen zijn geschikt voor honden van alle leeftijden.

Data-trainingen 2018: 22 sept., 6 oktober, 10 november en 8 december (zaterdagen).

Bekijk hier wat foto's van een training. 

Aanmelden vooraf bij Geurie Vastenburg tel. 0341-370844 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe gaat het in zijn werk:
Aanvang: (meestal)  13.00 uur. Graag om 12.45 u aanwezig, de koffie/thee staat klaar en om 13.00 u starten we met de training welke doorgaans tot ongeveer 15.00 uur duurt.

Voorafgaand aan de training zal er een uitleg gegeven worden over de proeven en de te gebruiken/aan te leren commando's. Gepaste kleding is aan te bevelen, wind-en waterdicht en warm! 

Kosten: 5 euro voor leden en 10 euro voor niet leden.

 Adres: Ruwendaalseweg 5 - 3882 NW Putten. 


Meer foto's van de trainingen: Album 1 en Album 2 en Facebook


groep2

BewarenBewarenBewarenBewaren