Zondag 27 mei: NVJRT familiedag tijdens De Dag van de Hond
Let op: aanmelden tot 20 mei voor de lunch, zie tekst.

Op 27 mei is het weer familiedag, tijdens de Landelijke Dag van de Hond, net als vorige jaren in Putten.
Wij zijn weer te gast in: Scouting gebouw Kon-Tiki, Garderenseweg 144 B,3881 NC Putten

Programma: (alle tijden bij benadering)
9.00               Ontvangst met koffie/thee
10.30            Gezellige groepswandeling in de nabije omgeving, klein autostukje verderop.
12.15             Lunch
13.15             Kwispelwedstrijd, wie wint dit jaar de beker?
14.15            We gaan aan het werk voor de honden; van fleece een handig speeltje leren maken!
15.15            Jack Russell Terrier races
                     (Gezamenlijk opruimen).

En: Tussen de bedrijven door (in de middag) is het mogelijk om een keer met uw hond een heus sleep- of zweetspoor te volgen! Dit wordt verzorgd door de mensen van de jachttraining.

EN: Benny en Frieda Poelarends geven gedurende de middag uitleg en demonstraties over hoe u zelf uw hond kunt trimmen en welke spullen u daarvoor nodig heeft en hoe deze te gebruiken. Dit kan ook in de ochtend, mocht u liever niet mee wandelen. De benodigde spullen kunt u ter plekke ook aanschaffen.

Uitleg programmaonderdelen:
Ochtendwandeling
Als iedereen er is gaan we op pad met de auto’s voor de wandeling een stukje verder op in het Speulderbos. U kunt eventueel een lift krijgen wanneer u zonder auto komt.

Kwispelwedstrijd
Wie kan het langste kwispelen? U kunt al vast beginnen met trainen…. thuis natuurlijk. Zorg dat de kwispelspieren goed getraind zijn en dat uw hond in een blije stemming is. Dat is vast niet moeilijk met onze enthousiaste honden. Het is de leukste wedstrijd die er is en u kunt een echte beker winnen.

Knutselen

Na deze wedstijd mogen de honden uitrusten voor ze later aan de race beginnen. Intussen kunt u onder begeleiding een speeltje van fleece voor uw hond maken.

Jack Russell Terrier-races
We houden een wedstrijd, maar voordat we starten, draait iedere hond eerst een proefronde. Al heeft uw hond nog nooit races gelopen, toch mee doen hoor. Vorig jaar was de winnaar ook een ‘groentje’!. De klassen worden ter plekke ingedeeld, afhankelijk van het aantal deelnemers. In ieder geval racen de pups apart.
Wat heeft u nodig deze dag?
De dag speelt zich zoveel mogelijk buiten af, pas uw kleding (paraplu? laarzen? zonnebrand?) en schoeisel daarop aan. Denk ook aan een bench voor uw hond, voor even een rustmoment en genoeg zakjes voor het oprapen van ongelukjes.
Er is zitgelegenheid maar een klapstoel zou mee kunnen. Voor de puzzels heeft u heel veel beloningssnoepjes voor uw hond nodig. En voor de hele dag een goede zin natuurlijk.

Tijdens de familiedag is ook de Clubwinkel met zeer scherpe aanbiedingen aanwezig!

Meedoen en aanmelden:
Deelname aan de familiedag zonder lunch kost € 2,50 voor leden en hun gezinsleden, (incl. koffie, thee en fris, exclusief lunch). Deze €2,50 kunt u ter plekke betalen. 

Het maakt niet uit of u een hele of halve dag mee doet. 

Niet-leden betalen € 5,00. Aanmelden van te voren niet nodig.

Lunch
Wilt u komen EN mee lunchen dan moet u zich aanmelden i.v.m. cateraar en kost de hele dag € 12,50. (incl. koffie, thee en fris). Niet-leden betalen € 17,50. Dat is inclusief deelname voor de hele dag. Graag even mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. indien er speciale dieetwensen zijn.

Voor deelname aan de lunch maakt u een x aantal keren € 12,50 over naar rek.nr NL51INGB0004879851 t.n.v. NVJRT.

Het is niet mogelijk om ter plekke eten te kopen, wilt u niet mee lunchen dan dient u zelf voor een lunchpakket te zorgen.

NB Tijdens deze dag is het ook mogelijk uw hond te laten aankeuren, zie hier voor het stukje verderop in dit blad.
Tel. nr. deze dag: 06-44657675


kwispel
 


senioren