skip to Main Content

Dual Purpose 13 april

Op zaterdag 13 april a.s. organiseren wij als afsluiting van het jachttrainingsseizoen 2018/2019 een Dual Purpose.  Tijdens deze dag wordt de hond beoordeeld volgens de bij het ras behorende  ras standaard (als bij een hondenshow), en op aanleg voor het werk waar onze Jack Russell voor gefokt is. De beoordeling op aanleg en temperament voor het werk gebeurd aan de hand van de proeven zoals hieronder nog een keer genoemd en al eerder gepubliceerd in het clubblad.

Meedoen is belangrijker dan presteren, we willen er vooral een leuke en gezellige middag van maken!  Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname. Opgeven kan tot 1 april via het formulier op de website. De kosten zijn 17,50 voor leden en 25 euro voor niet leden. Aanvang 13.00 uur.

Klik hier voor het inschrijvingsformulier

Klik hier voor uitleg van de proeven

Op 23 maart is er nog een keer “training” en zullen de proeven van de Dual Purpose nog een keer geoefend worden. Opgeven voor deze training kan zoals altijd via jc@nvjrt.nl of via de jachttrainingsapp (Wilt u toegevoegd worden aan deze app, laat het ons weten) Kosten voor de training zijn 5 euro en 10 euro voor niet leden. Aanvang: 13.00 uur vanaf 12.45 uur staat de koffie/thee klaar.

Back To Top