skip to Main Content

Zondag 19 mei 2019: NVJRT Familiedag

Op 19 mei is het weer familiedag, net als vorige jaren in Putten.  Wij zijn weer te gast in: Scouting gebouw Kon-Tiki Garderenseweg 144 B 3881 NC Putten

Programma: (alle tijden bij benadering)
10.00 u.  Inloop ontvangst met koffie/thee
11.00 u.   Gezellige groepswandeling in de nabije omgeving, klein autostukje verderop.
12.15 u.   Lunch (gewijzigd)
13.30 u.  Kwispelwedstrijd, wie wint dit jaar de beker?
13.45 u.  Workshop voor de baasjes!
15.00 u.  Jack Russell Terrier races
Gezamenlijk opruimen

Vanaf de start van de wandeling, dus na de ochtendkoffie, is het de hele dag, tot aan de races mogelijk trimadvies te krijgen door Benny en Frieda Poelarends. Uitleg en demonstraties over hoe u zelf uw hond kunt trimmen en welke spullen u daarvoor nodig heeft en hoe deze te gebruiken.  De benodigde spullen kunt u ter plekke ook aanschaffen.

Zweetspoor
Na de lunch tot aan de races is het mogelijk voor om een zweetspoortje te volgen met je hond, als kennismaking met dit soort ‘werk’ en om te ervaren wat wij tijdens de training doen. Dit wordt door een van onze instructeurs van de jachttraining begeleid. Dit is dus voor honden die hier nog geen ervaring mee hebben.

Workshop voor baasje
We gaan  sleutelhangers maken.  Deze gaan we maken door te knopen met touw, hangertjes en letters, u kunt iets moois maken wat u dagelijks kunt gebruiken met bijvoorbeeld de naam van uw hond. Het is niet noodzakelijk maar wel handig, wanneer u zich van te voren hiervoor opgeeft ivm materiaal inkoop.  De kosten zijn 2 e. per kunstwerk, niet per persoon. Als er genoeg materiaal is kun je eerdere hangers maken, op = op. Ter plekke betalen.

Mailen naar info@nvjrt.nl. Betalen ter plaatse.

Meedoen en aanmelden:
Deelname aan de familiedag zonder lunch kost €2,50 voor leden en hun gezinsleden, (incl. koffie, thee en fris, exclusief lunch). Deze € 2,50 kunt u ter plekke betalen. Het maakt niet uit of u een hele of halve dag mee doet.
Niet-leden betalen € 5,00. Aanmelden van tevoren niet nodig.

Lunch – Voor de lunch moest u zich opgeven, aanmelding gesloten.
Het is niet mogelijk om ter plekke eten te kopen,  luncht u niet mee dan dient u zelf voor een lunchpakket te zorgen.

Meer uitgebreide info in ons clubblad  maart 2019.

Back To Top