skip to Main Content

Op zondag 29 augustus is het eindelijk weer mogelijk om onze familiedag te houden, net als vorige jaren in Putten.
Wij zijn weer te gast in: Scouting gebouw Kon-Tiki, Garderenseweg 144 B,3881 NC Putten
We gaan ervan uit dat de activiteiten allemaal buiten plaatsvinden.

Programma: (alle tijden bij benadering)
v.a. 10.00 uur: Inloop ontvangst met koffie/thee;
10.45 uur: Gezellige groepswandeling in de nabije omgeving, klein autostukje verderop;
Eventueel kunt u een lift krijgen wanneer u zonder auto komt.

12.30 -13.00 uur: Lunch (aanmelden van tevoren) (aanvang afhankelijk van onze terugkomst van de wandeling);

14.00 uur: Knutselworkshop voor de baasjes!

14.45 uur: Jack Russell Terrier races.

(Gezamenlijk opruimen).

Verder nog op het programma:

Trimadvies
Vanaf de start van de wandeling, dus na de koffie (ochtend), is het de hele dag, tot aan de races mogelijk trimadvies te krijgen door Benny en Frieda Poelarends. Zij geven uitleg en demonstraties over hoe u zelf uw hond kunt trimmen en welke spullen u daarvoor nodig heeft en hoe deze te gebruiken. Dit kan ook in de ochtend, mocht u liever niet mee wandelen. Ook kunt u de benodigde spullen ter plekke aanschaffen.

Zweetspoor
Na de lunch tot aan de races is het mogelijk voor om een zweetspoortje te volgen met je hond, als kennismaking met dit soort ‘werk’ en om te ervaren wat wij tijdens de training doen. Dit wordt door een van onze instructeurs van de jachttraining begeleid. Het is vooral bedoeld
voor de honden die dit nog niet kennen.

Puzzeltocht
Op het terrein van Kontiki kunt u rond lopen op zoek naar een aantal vragen en kleine opdrachten. Wat weet u van honden en de Jack Russell in het algemeen? En zo nog wat hondenvraagjes…Onder de beste antwoorden wordt een leuke prijs verloot.

Uitleg andere programmaonderdelen:
Ochtendwandeling
Als iedereen er is gaan we op pad met de auto’s voor de wandeling een stukje verder op.

Workshop
Terwijl de honden uitrusten om later aan de race te beginnen, kunnen de baasjes aan het werk; we gaan een leuk hondenspeeltje maken…. verder
verklappen we niets. Deelname kosteloos.

Jack Russell Terrier races
Hoe we deze gaan invullen moeten we nog even bekijken, dit heeft te maken met de corona-maatregelen. Doen we een wedstrijdje, met hoeveel honden te gelijk of gaan we op tijd racen?
U hoort het nog als we de mogelijkheden kennen. Sowieso voordat we starten, krijgt iedere hond eerst de mogelijkheid om te oefenen. Al heeft uw hond nog nooit races gelopen, ze hebben het meestal zo onder de knie. Vaak is de winnaar van een wedstrijdrace ook een ‘groentje’ omdat ervaren honden de race niet afmaken, want de start is veel leuker dan de finish. De
klassen worden op leeftijd ingedeeld. Graag bij aanmelden opgeven of uw honden mee doen en hun leeftijd en roepnaam (plus kennelnaam).

Wat heeft u nodig deze dag?
De dag speelt zich zoveel mogelijk buiten af, pas uw kleding (paraplu? laarzen? zonnebrand?) en schoeisel daarop aan. Denk ook aan een bench voor uw hond, voor even een rustmoment en genoeg zakjes voor het oprapen van ongelukjes. Er is zitgelegenheid maar een klapstoel zou mee kunnen. Een pen of potlood is heel handig. En voor de hele dag een goede zin natuurlijk.

Tijdens de familiedag is ook de Clubwinkel met zeer scherpe aanbiedingen aanwezig!

Meedoen en aanmelden:
Deelname aan de familiedag zonder lunch kost €2,50 voor leden en hun gezinsleden, (incl. koffie, thee en fris, exclusief lunch).
Het maakt niet uit of u een hele of halve dag mee doet.

Lunch
Wilt u komen EN mee lunchen dan kost de hele dag € 15,00 (incl. koffie, thee en fris) voor leden en hun familie. Dat is inclusief deelname aan de hele
dag. Er komt een cateraar de lunch bezorgen, en er zullen broodjes, salade, soep en wat warms zijn. Graag even mailen naar info@nvjrt.nl, indien er speciale dieetwensen zijn.

Het is niet mogelijk om ter plekke eten te kopen, wilt u niet mee lunchen dan dient u zelf voor een lunchpakket te zorgen.

IN TEGENSTELLING TOT ANDERE JAREN IS HET NIET MOGELIJK MEE TE DOEN ZONDER AAN TE MELDEN.

Hoe aanmelden?
in ieder geval voor 16 augustus.
Met hoeveel personen komt u, komt u voor het ochtend en of het middagprogramma, neemt u deel aan de races en met welke hond (en) in welke leeftijd? Mail dit naar info@nvjrt.nl.

U krijgt bevestiging dat u bent aangemeld via de mail, u krijgt daarna geen bericht meer.

Voor deelname aan de lunch maakt u, na aanmelding een x aantal keren € 15,00 over naar rek.nr NL51INGB0004879851 t.n.v.
NVJRT voor 16 augustus. Er zijn geen speciale tarieven voor kinderlunches.

Back To Top