Skip to content

Zondag 11 September 2022:

Aanmelden mag, hoeft niet. Voor de lunch is dat mogelijk tot 6 sept. U kunt ook zelf lunch daar kopen.

Op 11 September is het weer tijd voor onze jaarlijkse familiedag. Wij zijn te gast in: Recreatiecentrum de Heksenlaak, Zwiepseweg 32, 7244 NA Barchem

 Programma: (alle tijden bij benadering) 

10:00 uur              Inloop ontvangst met koffie/thee
10.30 uur              Gezellige wandeling + speurtocht op de Lochemse Berg
11:30 uur              Ringtraining
12.15 uur              Lunch
13.00 uur              Kwispelwedstrijd, wie wint dit jaar de beker?
13.45 uur              Spelletjes baas en hond
15.00 uur              Jack Russell Terrier races

(Gezamenlijk opruimen)

16.00 uur              Prijsuitreiking

Vanaf de start van de wandeling, tot aan de kwispelwedstrijd is het mogelijk trimadvies te krijgen!

Trimadvies
Benny en Frieda Poelarends geven uitleg en demonstraties over hoe u zelf uw hond kunt trimmen en welke spullen u daarvoor nodig heeft en hoe deze te gebruiken. Dit kan ook in de ochtend, mocht u liever niet meewandelen. Ook kunt u de benodigde spullen ter plekke aanschaffen of online aanschaffen

 

Ringtraining
Na de wandeling is er gelegenheid om ringtraining te volgen bij Patrik Brandenburg. U kunt dan ook vragen stellen. En het is een mooie oefening voor de clubmatch van dit najaar. We hopen u dan daar weer terug te zien.

 

Uitleg programmaonderdelen:

Ochtendwandeling
Als iedereen er is gaan we op pad naar de Lochemse Berg. Tijdens de wandeling zullen er vragen zijn die u moet beantwoorden. De persoon met de minste fouten kan een mooie prijs winnen.

Kwispelwedstrijd
Wie kan het langste kwispelen? U kunt al vast beginnen met trainen…. Thuis natuurlijk. Zorg dat de kwispelspieren goed getraind zijn en dat uw hond in een blije stemming is. Dat is vast niet moeilijk met onze enthousiaste honden. Het is de leukste wedstrijd die er is en u kunt een echte beker winnen.

 Spelletjes
Spelletjes met de hond en baas. Er zijn verschillende spelletjes met de baas en hond op ieder onderdeel zijn punten te verdienen. Wat voor spelletjes dat houden we nog even geheim anders gaat iedereen veel te veel oefenen. De combi met de meeste punten is er ook een mooie prijs beschikbaar

Jack Russell Terrier races
We houden een wedstrijd, maar voordat we starten, draait iedere hond eerst een proefronde. Al heeft uw hond nog nooit races gelopen, toch meedoen hoor. Vaak is de winnaar ook een ‘groentje’ omdat ervaren honden de race niet afmaken want de start is veel leuker. De klassen worden ter plekke ingedeeld, afhankelijk van het aantal deelnemers. In ieder geval racen de pups apart.

 Kinderen
Voor de kinderen is er genoeg te doen op de camping er is een speeltuin en er zullen kleurplaten en kleurpotloden zijn

Wat heeft u nodig deze dag?
De dag speelt zich zoveel mogelijk buiten af. Denk ook aan een bench en water voor uw hond, voor even een rustmoment en genoeg zakjes voor het oprapen van ongelukjes.

Er is zitgelegenheid maar een klapstoel zou mee kunnen. Voor de puzzels heeft u heel veel beloningssnoepjes voor uw hond nodig. En voor de hele dag een goede zin natuurlijk.

Tijdens de familiedag is ook de Clubwinkel met zeer scherpe aanbiedingen aanwezig!

Meedoen en aanmelden:
Deelname aan de familiedag zonder lunch kost €5,00 voor leden en hun gezinsleden, (incl. koffie of thee bij inloop), exclusief lunch). Deze €5,00 kunt u ter plekke betalen. Het maakt niet uit of u een hele of halve dag meedoet.

Niet-leden betalen € 7,50. Aanmelden mag maar kan ook op de dag zelf.

Lunch aanmelden tot 6 sept.
Wilt u komen en mee lunchen dan moet u zich aanmelden i.v.m. met het aantal wat het restaurant moet bereiden. De kosten hiervan zijn € 15.00. Graag even mailen naar info@nvjrt.nl en met hoeveel personen u komt, als er speciale dieetwensen zijn geef dit ook even aan.

Voor deelname aan de lunch maakt u een x aantal keren €15,00 over naar rek.nr NL51INGB0004879851 t.n.v. NVJRT.

Wij kijken er naar uit om 11 September een gezellige dag te hebben met u allemaal. Nog één punt neem een goed humeur mee.
Ook hopen we dat er fokkers aanwezig zullen zijn. Pupkopers vragen vaak; waarom is mijn fokker er niet?

Commissie-familiedag:
Truus Kienhuis, Joke Bode, Frieda Poelarends, Benny Poelarends, Patrik Brandenburg, Corine van den Berg, Erna Otter, Peter Rasch.

Back To Top