Skip to content

Hierbij nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan onze Nationale Terriershow, georganiseerd door de Nederlandse Terrierunie. Deze show zal worden gehouden op het terrein van KC Apeldoorn, Polderweg 5 te Apeldoorn.

We hebben dit jaar als organisatie gekozen voor een openlucht tentoonstelling. Daardoor kunnen we het inschrijfgeld lager houden en hoeven we geen entreegeld voor bezoekers te vragen.

KC Apeldoorn is goed te bereiken en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Op het terrein zijn op een afgezet gedeelte partytenten toegestaan. Er zijn voldoende campings in de nabijheid waar u kunt overnachten (www.akc.nl/campings), op het terrein is dit niet toegestaan. Ook zijn er in de omgeving diverse hotels waar honden zijn toegestaan.

We hebben als organisatie diverse ras (-groep)specialisten uitgenodigd die vakkundig uw terriër zullen keuren. Er is een herinnering voor iedere ingeschreven hond. Iedere Beste Jongste Pup, Beste Pup, Beste Jeugdhond, Beste Veteraan en Beste van het Ras ontvangt een rozet.

Uiteraard zullen er ook weer diverse standhouders aanwezig zijn met uiteenlopende artikelen.
Inschrijven voor deze Nationale Terriershow is mogelijk via www.onlinedogshows.eu Ook vindt u hier meer informatie.

Inschrijfgelden:

  • Jongste pup/pup € 20,00
  • Klasse 3 t/m 8

1e hond                       € 42,50

2e hond                       € 37,50

Iedere volgende hond € 35,00

  • Koppelklasse gratis
  • Fokkerijgroep gratis
  • Entree extra hond

exposant (max 2)              € 5,00

Inschrijven voor deze Nationale Terriershow is mogelijk via www.onlinedogshows.eu Ook vindt u hier meer informatie.

QR Code naar inschrijving:
Back To Top