skip to Main Content

Pannenkoekenwandeling bij Kasteel Groeneveld zondag 14 juli

(let op afwijkende tijden!)

Zondag 14 juli 2019 gaan we voor de 3de x wandelen op landgoed Groeneveld in Baarn met daarna, voor de liefhebbers, pannenkoeken eten bij pannenkoekenboerderij de Wilgenburg.

Landgoed Groeneveld is een waterrijk park wat wordt beheert door Staatsbosbeheer, waar de honden het hele jaar los mogen lopen en mogen zwemmen in de grachten. Soms kan het er wel druk zijn en dan lopen we met de groep door naar het aangrenzende bos waar we alle ruimte hebben voor de honden en we een heerlijke wandeling kunnen maken.
We verzamelen om kwart 12 bij de ingang van het park, niet op de parkeerplaats van pannenkoekenboerderij de Wilgenburg en vertrekken om 12 uur voor de wandeling. Degene die mee eten kunnen parkeren bij het restaurant.

Rond half 2 zijn we weer terug en kunnen aan de heerlijke pannenkoeken. Voor deze wandeling uiterlijk 14 dagen (dus voor 1 juli) aanmelden in verband met de reservering bij de pannenkoekenboerderij. Mail info@nvjrt.nl.

Als het mooi weer is dan zitten we buiten op het terras en anders binnen op de bovenverdieping.
De honden zijn toegestaan in de pannenkoekenboerderij maar om geen overlast te veroorzaken naar andere gasten willen we jullie dringend vragen om een bench mee te nemen.
Adres: Wildenburglaan 9 3744 MK BAARN
Tot ziens! Esther Ibba, Debby van de Mheen.

Back To Top