skip to Main Content

Het wordt weer tijd voor onze populaire wandeling aan zee! We wandelen langs het vanaf de Langermederslag. Dit strand ligt tussen Noordwijk en Zandvoort, afgezonderd van de drukke boulevards van Noordwijk, ten zuiden van De Amsterdamse Waterleidingduinen. Een prachtig natuurgebied waar helaas niet met honden gewandeld mag worden.

Aan de Langevelderslag mogen van 1 september tot 1 april de honden wel heerlijk loslopen. In het voorjaar en zomer is er een aanlijnplicht en een opruimplicht voor de hondenpoep. Overigens is er, als je een stukje verder loopt (tot voorbij strandpaal 73), een soort “regel vrije zone”. Hier mogen honden het hele jaar loslopen.

Er is voldoende parkeergelegenheid op het parkeerterrein of in de parkeerlus aan het einde van de weg. Let op; de smalle toegangsweg door de duinen is circa 2 kilometer, dus rijdt rustig door en denk niet dat er niks meer komt, al lijkt dit misschien wel zo.

We spreken af om 13.00 u voor het gezellige Strandrestaurant Nederzandt. Om 13.15 starten we.
Vooraf en na afloop kunnen we hier lekker een genieten van een hapje of een drankje, ook onze viervoeters zijn van harte welkom bij het strandrestaurant aan de Langevelderslag 52-54,
2204 AH Noordwijk.
Het restaurant ligt aan je rechterhand langs het weggetje naar het strand, Let op dat je dus niet recht doorloopt naar het strand!
Aanmelden niet nodig. Ook introducees zijn welkom. Tip koop bij aankomst uw parkeermunt, aan einde van de dag kan het nogal druk zijn.

Nvjrt
Back To Top