Skip to content

Het spijt ons maar omdat  we in deze tijd geen evenementen willen organiseren is de strandwandeling geannuleerd!

Geannuleerd onderstaande wandeling:

Helaas lukte het niet in oktober maar omdat het zo leuk is willen we dit jaar toch weer graag weer naar het strand van Langevelderslag met onze Jack Russel Terriërs. Dat gaat in november plaats vinden.

Dit strand ligt tussen Noordwijk en Zandvoort, afgezonderd van de drukke boulevards van Noordwijk, ten zuiden van De Amsterdamse Waterleidingduinen. Een prachtig natuurgebied waar helaas niet met honden gewandeld mag worden.

Aan de Langevelderslag mogen van 1 oktober tot 1 april de honden heerlijk loslopen. In het voorjaar en zomer is er een aanlijnplicht en een opruimplicht voor de hondenpoep. Overigens is er, als je een stukje verder loopt (tot voorbij strandpaal 73), een soort “regel vrije zone”. Hier mogen honden het hele jaar loslopen.

Er is voldoende parkeergelegenheid op het parkeerterrein of in de parkeerlus aan het einde van de weg. Let op; de smalle toegangsweg door de duinen is circa 2 kilometer, dus rijdt rustig door en denk niet dat er niks meer komt, al lijkt dit misschien wel zo. Tip: koop bij aankomst uw parkeermunt ipv bij terug weg ivm drukte.

Graag aanmelden via info@nvjrt.nl voor deelname.

 

We verzamelen om 13.00 u  voor het restaurant.
Adres: Langevelderslag 52-54 2204 AH Noordwijk

Nvjrt
Back To Top