skip to Main Content

Een nieuwe wandeling in een nieuw omgeving dat moet wel leuk worden, en in ieder geval spannend want tijdens deze wandeling kunnen we Galloway runderen op ons pad aan treffen. Het kan zijn dat uw hond even aan de lijn moet. We verwachten geen problemen, het is een losloopgebied, maar u moet er wel rekening houden.

De Zegerplas is een grote plas aan het Aarkanaal in de gemeente Alphen aan den Rijn. Rond de plas zijn twee grote recreatiegebieden aangelegd, Zegersloot Noord (Heempark de Kromme Aar) en Zegersloot Zuid (bij de hockeyvelden). Een populaire wandelroute is een “rondje Zegerplas” (4,5 km). Onze gastheer en vrouw zullen ons langs water en bos leiden en we kunnen naar afloop wat drinken of eten bij pannenkoekenboerderij De Schaapskooi.
We hopen dat u met ons mee gaat, voor de eerste keer in deze nieuwe omgeving.

Adres: Burgermeester Bruins Slotsingel 13 Alphen aan de Rijn
Parkeren kan op de parkeerplaats ter hoogte van het Chinese Restaurant op nummer 20. Hier verzamelen we ook om 13.00 u voor de wandeling.

Ps mocht u van te voren willen lunchen kan dat ook bij de Schaapskooi, dan verzamelen we voor de lunch om 11.45 bij dit restaurant, de vraag is wel of u zich daarvoor  wilt aanmelden ivm reservering. Dit kan tot 30 oktober via ons mailadres.

Back To Top