skip to Main Content

Zondag 8 november wandeling met picknick Ede

Omdat parkeren steeds lastiger wordt in het mooie Mariëndaal bij Arnhem, gaan we eens kijken in Ede. Daar ligt het gebied, genaamd: “Sysselt” (350 ha), op een van de hoogste punten van de stuwwal Wageningen en Lunteren. Het is een groot, glooiend bosgebied met mooie heideterreintjes. Het losloopgebied (40 ha) ligt tegen de oostkant van Ede, ten zuiden van de N224. Je kunt hier heerlijk lang wandelen met je hond(en).

Parkeren kan aan het einde van de Nieuwe Kazernelaan, links naast de ingang van de Prins Mauritskazerne, helemaal achteraan willen wij (en onze auto’s verzamelen.

Er is geen directe horecagelegenheid dus bezoek van tevoren een toilet bijvoorbeeld bij een tankstation. Na afloop houden we een kleine picknick, wij zorgen dat iedereen koffie, thee of iets fris kan drinken en hebben water voor de honden. Neemt u wel een eigen stoeltje of krukje mee? Iets lekkers mag ook!
Wanneer het lastig is om eigen zitplek mee te brengen laat het ons dan weten.

Ivm de huidge toestand weten wij nog niet zeker of deze wandeling door kan gaan, houdt onze website en facebook in de gaten. Sowieso is aanmelden noodzakelijk via ons algemen mailadres.

Beschrijving op Doggydating

Back To Top