skip to Main Content

De natuurlijke aanleg van uw Jack Russell Terrier ontdekken

De NVJRT verzorgt jachttrainingen gericht op de aanleg van de Jack Russell Terrier, in het centraal gelegen Putten. Het trainingsniveau wordt zoveel mogelijk aangepast aan het niveau van hond en voorjager. We oefenen in groepjes o.a. gehoorzaamheid, apport, het uitwerken van een sleepspoor, ‘onderlopen’ van de vossenbouw. Samen bezig zijn met uw hond zorgt voor een goede band van hond en baas en we ervaren steeds een gezellige sfeer onder de deelnemers. Instromers en pups zijn welkom. Lees hier de inhoud van de proeven waar  de voorjager en hond voor trainen.

Wanneer u en uw hond de basisgehoorzaamheid onder de knie hebben zo als zit, af, en volgen kunt u mee doen! Kom mee een keer vrijblijvend kijken. De trainingen zijn geschikt voor honden van alle leeftijden. Aanmelden vooraf bij Geurie Vastenburg tel. 0341-370844 of info@nvjrt.nl

Hoe gaat het in zijn werk:
Aanvang: (meestal) 13.00 uur. Graag om 12.45 u aanwezig, de koffie/thee staat klaar en om 13.00 u starten we met de training welke doorgaans tot ongeveer 15.00 uur duurt.

Voorafgaand aan de training zal er een uitleg gegeven worden over de proeven en de te gebruiken/aan te leren commando’s. Gepaste kleding is aan te bevelen, wind-en waterdicht en warm!

Alleen mogelijk deel te nemen of langs te komen na aanmelden via jc@nvjrt.nl.

Soms trainen we op een locatie elders in het land.

Kosten: €5,- voor leden en €10,- voor niet leden.

Data 2022/2023:

26-11 geannuleerd-   niet in december

2023

Zaterdag 14-01-2023 

Training op locatie bij Spoorvast in Renkum, Landgoed Quadenoord (klik voor Routebeschrijving) Daar is de mogelijkheid om een zweetspoor te volgen, voor getrainde en ongetrainde honden van onze leden. Aanmelden tot 7 jan. via info@nvjrt.nl. Aanvang 13.00 u.

Dit is een buitenlocatie, in het bos, zorg voor warme, waterdichte kleding en stoeltje plus eventuele bench voor uw hond.

Overige data 2023: 18-2   18-3   15-4 

Adres Putten:

Back To Top