Skip to content

Aangifte dek- en geboorte:

Dek- en geboorteaangifte is verplicht voor NVJRT-leden. Ook als u geen dek- of pupinfo wenst en ook als de dekking niet voldoet aan het Verenigingsfokreglement. (De aangifte binnen 3 weken na de dekking, geboorte aangifte binnen 10 dagen na de geboorte van de pups.) U kunt uw dekaangifte en ook het formulier van de geboorteaangifte aan de RVB ons door mailen.

Wilt u een formulier om dek- en geboorte-aangifte te doen? Mail info@nvjrt.nl

Ledenkaarten

Fokkers, die zich bij de NVJRT hebben aangemeld als fokkers  ontvangen een lidmaatschapskaart rond 1 januari.
Aanmelden als Clubfokker kan dmv het formulier Aanmelden Clubfokker. Clubfokkers houden zich met AL hun nesten en dekkingen aan het Verenigingsfokreglement van de NVJRT.  U bent aangemeld als het Convenant Clubfokker ondertekend is.

Map rasinformatie

Voor (aspirant)keurmeesters en belangstellende leden is er een uitgebreide rasinformatiemap gemaakt van ca. 35 blz. Deze is als .pdf voor leden aan te vragen. Neem contact op met info@nvjrt.nl

Keurverslagen en uitslagen

Deelname Jaarboek

In het jaarboek vindt u een presentatie van de dekreuen en fokteven binnen onze vereniging. Wilt u uw hond(en) aanmelden, zorg ervoor dan dat deze voldoen aan het verenigingsfokreglement van de NVJRT. Wij vermelden maximaal acht showuitslagen. Deze kwalificaties dienen uiteraard op een officiële show behaald te zijn. Ook uw teefje, waar u trots op bent, kan opgenomen worden in het ‘Jaarboek’!

Kosten

€ 25,00 (vanaf de tweede advertentie € 20,00) tegelijk met aanmelding over te maken op ING bank: NL51INGB0004879851 t.n.v. NVJRT te Arnhem, voor buitenlandse betalingen BIC: INGBNL2A toevoegen.

Nu aanmelden!
Interessante links voor fokkers:
Back To Top