Skip to content

De leden van de NVJRT zijn verplicht dekaangifte binnen 3 weken na de dekking en geboorte- aangifte  binnen 10 dagen na de geboorte van de pups te doen. U kunt hiervoor formulieren aanvragen en versturen naar registratie/ pupinfo,p/a Truus Kienhuis, Olde Mensink 26, 7678 CJ, Geesteren, ook als u geen pupinfo wenst.

Ook is toegestaan om de “Bevestiging dekaangifte en Bevestiging geboorte aangifte  van de Raad van Beheer ” doorsturen naar het secretariaat info@nvjrt.nl

Clubfokkers, die het “Convenant Clubfokker” van de NVJRT hebben ondertekend, en geregistreerd staan als “Clubfokker” , zijn verplicht binnen 3 weken na de dekking de dekaangifte te versturen en binnen 10 dagen na de geboorte van het nest, de geboorte aangifte te sturen naar het secretariaat.

Pupinfo: De kosten voor pupinfo, € 35,00 per nest inclusief dekinfo, gelijktijdig met het versturen van de dek/geboorteaangifte, overmaken op ING bank rekening:
IBAN: NL51INGB0004879851 t.n.v. NVJRT te Zuid Beijerland, onder vermelding van ‘pupinfo’.Publicatie na betaling en ontvangst van kopie stamboom en registratiebewijs, Patella Luxatie uitslagformulier*),het ECVO oogonderzoek zie ook Fokken en gezondheidsonderzoeken”.

Uitslag oogonderzoek mag niet ouder zijn dan 12 maanden op de dag van de dekking!

De voorwaarden voor pupinfo zijn:

  • Het aangemelde nest moet voldoen aan het Verenigingsfokreglement (VRF) van de Nederlandse Vereniging Jack Russell Terrier.
  • Voor geboorte aangiftes waarvoor pup-info wordt aangevraagd moet voor alle geboorte aangiftes in dezelfde periode  ook betaald worden ook al wenst men daar geen pup-info voor.
  • Bij geboorte aangiftes in dezelfde periode waarvan het ene nest wel en het andere niet voldoet aan het VFR, wordt geen pup-info gegeven.

 

 

uitslagformulier*) en twee show uitslagen minimaal Zeer Goed, of goedkeuring bij een fokgeschiktheidsaankeuring van de NVJRT. Mocht u deze kopieën al hebben gestuurd naar het secretariaat, dan is het niet nodig dit nogmaals te doen, m.u.v. van ECVO oogonderzoek uitslagen, deze zijn maar 12 maanden geldig.

*) klik hier voor Lijst met oogspecialisten en lijst met Patella Specialisten.

Zie ook: Een nestje fokken via de NVJRT.

Back To Top